Skip to content

“Motivează-mă să slăbesc!”​

Am fost de multe ori pusă în situația în care să fiu întrebată: “De ce ar trebui eu să mănânc sănătos sau să slăbesc sau să aleg x produs în loc de y?”. Mai mult decât atât, mi s-a întâmplat și nu doar o dată să mi se spună: “Eu sunt un gurmand, nu mă deranjează kilogramele în plus, motivează-mă să slăbesc!”.

Ei bine, scriu această postare atât pentru a afla ce așteptări aveți voi de la un nutriționist, cât și cu scopul de a vă lumina cu privire la rolul pe care acesta ar trebui să îl ocupe în viața unui pacient! 

Eu, în calitatea mea de nutriționist, nu sunt aici să te conving de absolut nimic, nu am pozat vreodată într-un guru care caută adepți. Însă, ce pot într-adevăr să fac, este să îmi pun cei 11 ani de studii și experiență în slujba celor care au probleme nutriționale și să ÎI AJUT. 

  • Pot să îți ofer uneltele de care ai nevoie pentru a modifica obiceiuri alimentare 
  • Pot să te învăț CUM să le folosești 
  • Pot să te învăț să depășești obstacole
  • Și sunt acolo pentru a ne bucura de reușite

Ce nu voi putea vreodată este să fac lucruri în locul tău! 

Dacă ar fi să fac o analogie, să spunem că pot să îți ofer o sapă, să te învăț cum să sapi, dar nu voi putea vreodată să sap în locul tău! 

Sunt parte din echipă, atâta timp cât amândoi tragem înspre aceleași obiective și, în tot acest proces, e ideal să ai lângă tine un om pe care să îl simți cu adevărat partenerul tău! 

În plus, cu toate că reprezintă mai mult un maraton și nu un sprint, satisfacțiile care vin la pachet cu rezultatul muncii îndulcesc fiecare minut și pun zâmbete pe chipurile noastre!

Articole similare

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *