Skip to content

Povești de succes

Laura mi-a îmbunătățit cu adevărat viața! Am făcut o echipă excepțională, și împreună cu dermatologul meu am reușit să ținem în remisie un psoriazis vulgar. Când am mers prima dată la ea, flora mea intestinală era distrusă, însă consiliată cu mare atenție și răbdare, Laura m-a ajutat nu doar să îmi recapăt echilibrul intestinal, ci să îmi schimb modul de viață.
M-a tratat cu foarte mare grijă și a răspuns extrem de rapid la toate întrebările mele.
Mă bucur sincer că am ascultat-o, și o recomand cu căldură de câte ori voi avea ocazia!
loyalty
Albina Oloieru
Pacientă
O recomand pe Dna. Dr. Gavrilaș pentru stilul de lucru profesionist și încrezător, atitudinea pozitivă și comunicarea excelentă cu copiii.
loyalty
Iulia Lupaș
Pacientă
Pentru mine, Laura este un profesionist desăvârșit! Am apelat la ajutorul ei când m-am simțit pierdută și mi-a plăcut foarte mult cum a abordat totul - a ținut cont de toate dorințele și preferințele mele culinare și mi-a pregătit un meniu care să îmi placă, care să fie ușor de făcut și mi-a dat tot felul de trucuri, cum să mă organizez în puținul timp pe care îl am la dispoziție. M-a lăsat să îmi găsesc ritmul, m-a încurajat fără să mă certe sau să mă facă să mă simt vinovată la micile scăpări și mi-a “impus” să respect cu strictețe o singură masă - cina.
Eu am avut nevoie de ajutorul ei și pentru că am o tiroidită autoimună, boală cu un metabolism lent. Simțeam că nu am energie să fac nimica, aveam o oboseală continuă și mâncam complet haotic.
Laura mi-a dat și suplimentele necesare pentru a mă pune pe picioare, m-a motivat la fiecare întâlnire și m-a ajutat să îmi recapăt energia și să îmi organizez mai bine stilul de viață alimentar.
loyalty
Sorina Bindea
Pacientă
Recomand cu încredere!
Profesionalism desăvârșit!
Alexandra Trăilă
Pacientă
Am avut plăcerea de a o cunoaște și colabora cu Laura într-un context în care ne doream o schimbare de perspectivă asupra programelor de wellbeing, la nivel de companie. Flexibilitatea și deschiderea Laurei, cordialitatea discuțiilor și înțelegerea perfectă a nevoii și a așteptărilor noastre, m-au cucerit de la prima discuție. Lucrurile s-au așezat apoi foarte natural, într-un program de nutriție care șă îmbine aportul informațional adaptat unei audiențe nespecializate, dar cu o mare deschidere și dorință de asimilare a unor concepte și obiceiuri noi, cu partea practică, în care informația capătă forma unei farfurii sănatoase.

Personal, rareori mi-a fost dat să simt, în perioada pandemiei, că timpul se scurge atât de repede, stând în fața unui ecran. Însă există așa o dinamică și o curgere de informații foarte bine documentate, transpuse într-un limbaj accesibil, încât am avut deopotrivă impresia că sunt la o oră de biologie din liceu, în același timp cu senzația că sunt într-o ședință de consultație 1 la 1, în care mi se raspunde la întrebări într-un mod personalizat și cu distrugerea miturilor cunoscute, ceea ce face sesiunile cu atât mai atractive.
Îți mulțumim, Laura, pentru împărtățirea cunoștințelor, profesionalism și prietenie.
Ionela Moisi
Wellbeing Architect, KPMG Romania